Yönetimin kongre kararı alıp kulübün önünü açması gerektiğini belirten Akyıl,”Yıllarca taraftarı olarak yanında olduğum  Diyarbakırspor’aa bundan 6 yıl önce kulüp başkanı olarak hiç bir beklenti içerisinde olmadan görev aldım. Takımı  2.amatörden alıp adeta kendi küllerinden doğacak şekilde ,kendi öz kaynaklarım ve dostlarımın desteği ile takımı zor şartlarda bal ligine kadar getirdim .Ekonomik anlamda Diyarbakırspor’u daha iyi yerlere getireceğiz sözü ile yola çıkan ,takımı teslim ettiğimiz sayın İhsan Aydın  ve ekibi  tekrardan o karanlık günlerine geri  dönderip bal liginden amatöre düşürmüşlerdir.

Tabiki de onlarda bu takımı üst lige çıkartmak istemişlerdir.Ama yapılan yanlış hamle ve stratejik hatalarla takım üst üste hüsrana uğramıştır.

“ZAMAN DİYARBAKIRSPOR’UN ALEYHNE İŞLİYOR”

Bu bir bayrak yarışıdır,yıllarca bu takımda başkanlık ve yöneticilik yapmış insanlar gibi sayın İhsan Aydın ve Siyabent Aydın’a yakışan geldikleri dönemde gayet medeni bir şekilde yaptıkları açıklamalarda başarısız olursak hiç bir beklentimiz olmadan istifa edip gelen yeni arkadaşların önünü açacağız sözünü yerine getirmek ve en kısa zamanda kongre kararı almaktır.

Zaman kaos ve entrika dönemi değil ,zaman herkesin aynı noktada buluşup tek hedefin diyarbakırsporu bir yerlere getirme dönemidir.İhsan Aydın başkanımıza ve Siyabend Aydın başkana yakışan en kısa zamanda takımın önünü açmaktır.

Bu vesile ile tüm Diyarbakırspor sevdalılarından beklentimiz tek vücut olup tekrardan bu takımı üst liglere çıkarmak için mücadele edilmesidir.

Bugün itibarı ile tekrardan adayım. tüm dostlarımızdan desteklerini bizden esirgememelerini bekliyorum “ ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim