Fenerbahçe’de önümüzdeki günlerde teknik direktörlük konusunda sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor. Başkan Ali Koç yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu ile önümüzdeki sezon yola devam etmeyeceklerini açıkladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada “Emre Belözoğlu’na bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden gerek futbolculukta gerek yöneticilikte gerekse teknik direktör pozisyonunda gösterdiği öz verili davranışlardan dolayı kendisine teşekkür ederiz” dedi. Ali Koç, Emre Belözoğlu’nun ileride çok daha iyi işlere imza atacağını, ancak böyle bir durumda tüm sorumluluğu Emre Belözoğlu’na bırakmanın Emre Belözoğlu içinde risk olacağını da sözlerine ekledi

Üç ihtimal var

Başkan Ali Koç yaptığı açıklamada teknik direktör pozisyonu için üç ihtimalleri olduğuna vurgu yaptı. Bunlardan ilki yerli teknik direktörle yola devam etmek. Ali Koç bu yerli ismin sadece Emre Belözoğlu olursa olacağına vurgu yaptı. İkinci alternatif yabancı hoca ve yardımcılığını Emre Belözoğlu’nun yapacak olması. Bu fikri Emre Belözoğlu ile de paylaştığını vurgulayan Ali Koç “Emre’ye bu fikri sunduk ve düşünmesi için zaman tanıdık. Doğrusunu söylemek gerekirse Emre Belözoğlu bu fikre pek sıcak bakmadı. Düşünecek ve düşüncesini bize aktaracak” dedi. Başkan Ali Koç, üçüncü ve son alternatif olanı ise yepyeni yabancı bir hoca ile yola devam etmek olduğunu açıkladı.

Ayrılacaklar

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu ile yola devam edilmemesi durumunda teknik heyette de köklü değişikliklere gidilmesi bekleniyor. Emre Belözoğlu’nun kararına göre hareket edecek olan yönetim Emre’nin devam etmemesi durumunda teknik ekipten ayrılacaklar listesi de netlik kazanacak. Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Erdinç Sözer, Mehmet Aurelio gibi isimlerle yolların ayrılması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim