Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres Diyarbakır - Amedspor ve Diyarbekirspor, sezon başından bu yana iç sahadaki maçlarını gece oynamışlardı. Bu haftadan itibaren Diyarbakır’daki maçlar gündüz oynanacak. Yarın yapılacak Amedspor-Başkent Akademi FK karşılaşması saat 13.00’da başlayacak.

Diyarbakır’da Eylül ve Ekim aylarında oynanan 2.Lig ve 3.Lig maçları, hava sıcaklığı nedeniyle gece oynandı. Hava koşullarının soğumaya başlaması nedeniyle gece maçları dönemi kapandı, maç saatleri gündüze uyarlandı.

Bu haftadan itibaren bahar dönemine kadar maçlar gündüz oynanacak. Yarın Yeni Diyarbakır Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak Amedspor-Diyarbekirspor karşılaşması saat 13.00’da başlayacak.

Amedspor, çıkış maçı olarak gördüğü ve mutlak galibiyet hedeflediği Başkent Akademi FK  karşılaşmasının hazırlıklarını dün tamamladı.

20 maçlık cezasını tamamlayan Mansur Çalar’ın ilk 11’de görev yapacağı belirtilirken, takımda sakatlığı bulunan futbolcuların fazla oluşu teknik heyeti kadro oluşturmada zorluyor.

Tahkim Kurulu’nun 4 aylık men cezasını onayladığı Yusuf Yağmur da Pazar günü forma giyemeyecek.

Miniklerden Amedspor'a ziyaret

Öte yandan Ortadoğu Koleji öğrenci ve öğretmenleri, Başkent Akademi FK maçı hazırlıklarını sürdüren Amedspor’u  antrenman sahasında ziyaret ettiler.

Antrenmanın sona ermesiyle sahaya giren minikler bir yandan sporcularla  vakit geçirirken bir yandan da top oynayarak renkli görüntüler oluşturdu.

Minik destekçilerin ziyareti çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Editör: TE Bilişim