Çınar Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, kırsal mahalle ziyaretleri sırasında kendisini karşılayan ve sağlıklı koşullarda spor yapmak için malzeme isteyen gençlerin taleplerini kısa sürede yerine getirdi. Kimisi forma,şort ve top,kimisi de kale direği ve saha talep etmişti. Kaymakam Büyüknalçacı’nın talimatı üzerine harekete geçen İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğü malzemeleri kısa sürede tedarik etti. İlçe Stadı’nda düzenlenen mini törende Kaymakam Büyüknalçacı,Özyar ve Höyükdibi mahallelerinde yaşayan 40 gence çeşitli kalemlerden oluşan malzemeler takdim etti.

Gençler, Kaymakama Teşekkür Etti

İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Mehmet Yılmaz’ın da hazır bulunduğu törene katılan gençler, sağlıklı koşullarda spor yapma taleplerine kayıtsız kalmayan Kaymakam Büyüknalçacı’ya teşekkür etti. Taleplerinin kısa sürede yerine geldiğini ifade eden gençler,”Böyle bir Kaymakamımız olduğu için çok şanslıyız.Gerek sosyal medyadan gerekse bire bir kendisiyle iletişime geçebiliyoruz.Bizleri kırmayıp malzeme desteği verdiği için kendisine çok teşekkür ederiz “dediler.

“Tesislerimiz Sizlerin Hizmetindedir”

Kaymakam Büyüknalçacı ise,” Gençlerimiz bizim için çok değerli.Devletimizin selameti ve vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu için gayret ediyoruz. İstedikleri zaman ilçe merkezinde bulunan spor tesislerini de kullanabilirler. Bizim amacımız her vatandaşımızın  değerli ve kıymetli olduğunu ve devletin her türlü imkanının vatandaşının hizmetinde olduğunu bilmeleridir “ ifadelerine yer verdi.

Pandemiden sonra gençlerle sahada futbol maçı oynama sözü veren Kaymakam Büyüknalçacı, törene katılan gençlerle tek tek ilgilendi.

Editör: TE Bilişim