Adıyaman'ın Kahta ilçe belediyesi ve 3.Lig'de mücadele eden Kahtaspor kulübü, ilçenin tanıtımına sağladığı katkılar nedeniyle TRT Kurdi'ye plaket takdiminde bulundular.
Dema Futbolé ekibini ilçede ağırlayan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ve Kahtaspor kulübü yönetimi, kanalın yayınlarıyla ilçeye ciddi katkılar sağladığına dikkat çekerek teşekkür etti.
Belediye Başkanı Turanlı,"TRT Kurdi Kürt dilinin gelişiminin yanı sıra kültürden spora kadar  her konuda büyük katkılar sağlıyor. Kahtamıza olan katkısı da takdire şayan " dedi.
Başkan Turanlı, daha sonra TRT Kurdi Genel Koordinatörü Mustafa Ekici, TRT Kurdi Haber Müdürü Gülabi Eryaman, Dema Futbole programı  ve TRT Kurdi Kahta Muhabir Hüseyin Türkoğlu için plaket takdim etti.

Kahtaspor'dan Plaket Ve Forma Takdimi 

Kahtaspor kulübü yönetimi ise TRT Kurdi Genel Koordinatörü Mustafa Ekici için plaket,  TRT Kurdi yöneticilerine ve spor programcılarına isimlerinin yazılı olduğu formalar takdim etti.

Kahtaspor Kulübü Başkan Vekili Lütfü Başlı,"İlçemizin ve kulübümüzün tanıtımına sağladığı katkılar nedeniyle TRT Kurdi'ye çok teşekkür ediyoruz.Halkımız bu güzel ve başarılı yayınları ilgiyle izliyor. İşleri nedeniyle şehir dışında bulunan Kulüp Başkanımız Musa Yıldırım'ın hazırladığı plaket ve formaları takdim ettik" ifadelerini kullandı.
TRT Kurdi Dema Futbolé sunucusu Mehmet Yılmaz Bay, Adıyaman ve Kahta'nın sporda elde ettiği başarıları ilgiyle takip ettiklerini anlatarak gösterilen misafirperverlik ve plaket takdimi için Kahta Belediyesi ve Kahtaspor yönetimine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim