3.Lig 1. Grup’ta mücadele veren namağlup takımı  Batman Petrolspor un Tecrübeli  Teknik Direktörü Zafer Hizarcı ligde 14 maçlık bir periyod ta 36 puanla namağlup olarak lider durumda olduklarını ve  ligde  en çok gol atan  ve en az gol yiyen bir takım olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

 “biz Teknik heyet olarak geldiğimiz bugün kadar iyi bir takım kurmayı düşündük ve Yönetiminde desteklerini arkamıza alarak bütçemize uygun  iyi kaliteli ve ekonomik anlamda takımımda da eksik olan yerlerimize sağlam devamlı onayabilecek sporcular’ dan kurulu bir takımın kurarak sporcularımızın  hayatına ve kalbine girerek başladık bunların yanı sıra takım ruhunu, ekip ruhunu bilerek ve  arkadaşlık diyaloğunu en üst seviyede tutan saygılı, sporcu ahlaklı  ve  Egosu olmayan Sporculardan  bir ekip oluşturduk”  şeklinde konuştu

Tecrübeli teknik adam Zafer Hizarcı  konuşması devamında,  “Biz Batman Petrol spor kulübü olarak  ne  Iğdır spor gibi,  ne İskenderun spor  gibi, nede İçel spor  gibi, çok büyük paralar verip transferlerimizi gerçekleştirmedik.”  ligde durumumuz belli Namağlup olarak lider durumdayız biz işimize bakıyoruz asıl amacımız hem temel eğitim hem de Yaşatıyoruz. Kaliteli bir takım kurduğumuz için hem teknik heyet olarak,  hem de Yönetim olarak , hem de bizlerden Şampiyonluk bekleyen Taraftarlarımız ile  mutlu olduğumuzu söylemek isterim. Ligde Hendek spor maçını unutup, Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Kütahya spor’u konuk edeceğiz. Bu maça hazırlanıyoruz. Bizim için her maç önemli. Rakibe saygı duyup en iyi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. bunu yapacak kaliteli takımızın var Bu zorlu maçımızı da alarak hedefimiz olan şampiyonluk yolunda yara almadan devam etmek istiyoruz. Bize destek veren Başkanımız Abdul vahap Akbaş ve yönetimimize, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim