Diyarbakır - Aday başvurusunu Diyarbakır Gençlik Spor il Müdürlüğüne yapan Nevzat Bozkuş, Diyarbakır’da kurum ve Kuruluş müdürlüklerini ziyaret etti.

Diyarbakır Karate sporun daha bir üst seviye daha nasıl çıkarta bilecek projeleri hakkında istişare ettiklerini ifade eden Bozkuş, “Herkesin bildiği gibi Diyarbakır ve bölge Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip illerimizden biri. Maalesef Diyarbakır Karate sporu son 5-6 yıl öncesine kadar hiçbir başarılara imza atamamış bir taş üstüne bir taş koyulmamıştır.  Kentte Sportif başarılar bile elde edilmediğini gördüğümden dolayı Antrenör arkadaşlarımın desteğini alarak, Diyarbakır Karate il temsilcisi olmaya karar verdim” dedi.

“DİYARBAKIR KARATE SPORUNDA YENİ BİR KANA İHTİYAÇ VARDIR”

Bozkuş, Diyarbakır ve Adana’da uzun yıllar Karate sporunda Hem Türkiye’yi hem de Diyarbakır’ı şampiyonalarda madalyalar kazanarak temsil ettiğini belirterek, “Diyarbakır Karate sporuna daha iyi hizmet vermek adına kurum ve kuruluş ziyaretlerim sürecek ilk olarak sporun temel noktası olan okullarda başlanması düşünerek Diyarbakır Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş’ı, Bağlar ilçe Şube Müdürü Mahmut Seyitoglu’nu ve Bağlar Halk Eğitim Müdürü Hasan Beysu ziyaret ederek Karate sporu hakkında bilgi verdim  kendilerinde tüm ilköğretim Okullarındaki öğrenci kardeşlerimiz karate sporunu sevindirmek ve gelişmesi adına Karate Antrenörler arkadaşlarımıza Halk eğitim müdürlüklerin adı altına minik öğrencilerimize daha fazla fayda sağlayabilecek kurs yerleri amcaları hakkında destek istedim onun için Diyarbakır karate sporu  için yeni değişik bir kana ihtiyaç vardır Azimle ve ilk günkü çalışma şevkimle çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Kulüpler için sorun değil çözüm üreten, rahatlıkla 24 saat ulaşabildikleri, tarafsız, şeffaf bir yöneticilik anlayışı içerisinde olmak en önemli prensibi olacağına değinen Bozkuş, “Başta Türkiye Karate Federasyonum olmak üzere Diyarbakır Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürlüklerimiz ,ASKF, TÜFAD ve  bütün amatör futbol paydaşları ile uyumlu bir yapı içerisinde çalışarak Karate sporunun  bütün yaş ve kategorilerinde çok fazla müsabaka yapma hedefinde olacağım. hakkaniyet ilkesinden ayrılmayacağım. En önemlisi de Türkiye Karatesi ve Diyarbakır karate Camiasında içinizden birisi olup, her türlü kulüplerimizin dertleri ve sorunları ile bizzat ilgileneceğim. Bu hedefler doğrultusunda şimdiden aday olan ve olacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, kazananın Diyarbakır il Karate camiası olacağı inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim