Çok genç yaşta geldiği Diyarbakırspor’da kısa sürede parlayan ve kısa zamanda attığı 41 golle kulüp tarihinin en fazla gol atan oyuncuları arasına giren Şehmus Ay,yeni sezonda masterler liginde forma giyecek.

Diyarbakırspor’un yanı sıra Y.Malatyaspor,Malatyaspor,Batman Petrolspor ve Çanakkale Dardanelspor gibi takımlarda da forma giyen 49 yaşındaki  Şehmus Ay,kariyerine 41’i Diyarbakırspor’da olmak üzere 65 gol sığdırdı.

Profesyonel futbol kariyerinde önemli takımlarda oynayan Ay, son dönemlerde gelişme gösteren masterler futbolu ile sahalara dönerek Diyarbakır Masterler takımının kadrosuna dahil oldu.

“Takımımızda oynayacağı için mutluyuz”

Şehmus Ay’ın önemli bir futbolcu olduğunu belirten Diyarbakır Masterler Birliği Başkanı  Veysi Akar, eski futbolculardan oluşan masterler futbolunun bölgeye renk kattığını söyledi.

Akar, “Şehmus Ay çok önemli bir futbolcuydu. Diyarbakırspor tarihinin en fazla gol atan ikinci yerli oyuncusu. Önemli takımlarda oynadı. Masterler futbolu ile yeniden sahalara dönecek. Takımımızda oynayacağı için elbette mutluyuz” dedi.

Editör: TE Bilişim