Diyarbakır Süper Amatör Liginin A grubunda oynadığı 18 maçta 17 galibiyet alarak 51 puanla şampiyon olan Silvan Aslanspor’a Silvan Kaymakamı ile Belediye Başkan Vekili Murat Öztürk, destek vererek Play-Off hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Medet Kaydu nezaretinde Silvan Şehir Stadu’nda gerçekleştirilen idmanlarda Siyah-Beyazlı futbolcular, idmana ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 top çalışması yapılan idmanın son bölümünde kondisyon ağırlıklı çalışma yapılarak antrenman tamamlandı. Öte yandan Silvan Aslanspor yönetimi Play-Off öncesinde Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öztürk’ü makamında ziyaret ederek Play-Off için destek istedi.  Kaymakam ve Belediye Başkan yardımcısı Öztürk, Silvan Aslanspor’un Silvan taraftarlarına Şampiyonluk yaşatmasından dolayı yöneticilere ve tüm futbolculara teşekkür ederek, Silvan Aslanspor’un Play-Off’larda başarılı olması için destek sunacağını ve takıma sahip çıkacaklarını söyledi.

6 takımla oynanacak olan Play-Off maçları lig usulüne göre oynanacak ve şampiyon olan takım direkt olarak Bölgesel Bal Lig’ine çıkacak.

Editör: TE Bilişim