DİYARBAKIR- Amedspor'un Antalya'da devame den ikinci yarı hazırlık kampının ilk bölümü tamamlandı ve futbolculara iki gün izin verildi.

TFF 2.Lig ekibi Amedspor 25 Aralık’ta Antalya Kemer’de başlayan devre arası hazırlıkları kamp programının ilk etabını tamamladı.

Yeşil-Kırmızılı ekip Teknik direktör Mehmet Budakın ve ekibi gözetiminde devam eden hazırlık kampında güç depolamaya devam ediyor.

Yılbaşı tatili nedeniyle öğleden sonra konakladığı otelden ayrılacak olan Yeşil-Kırmızılı kafile, iki günlük iznin ardından 2 Ocak Çarşamba günü bu kez Antalya Limak Limra Otel’de sabah idmanı ile ikinci etap kamp çalışmasına başlayacak. ikinci etap kamp çalışması 11 Ocak’ta sona erecek.

Diyarbekirspor’da birinci etap kampı tamam

TFF 3. Lig 3. Grup Takımlarından Diyarbekirspor’un Diyarbakır’da yaptığı birinci etap hazırlık kampı da sona erdi. Yeşil kırmızılı ekip, ikinci etap devre arası hazırlık kampına 2 Ocak’ta Antalya’da başlayacak.

20 Ocak’ta başlayacak olan sezonun ikinci yarısına iki etaplı kamp çalışmasıyla hazırlanmayı kararlaştıran Diyarbekirspor, kendi tesislerindeki ilk etap çalışmalarını tamamladı. Teknik heyet ve futbolcular iki günlük izne ayrıldı. İkinci etap kamp çalışmaları 2 Ocak’ta Antalya’da gerçekleşecek.

Editör: TE Bilişim