HABER MERKEZİ

Yazılı açıklama yapan Azrailler Taraftar Grubu , kentin ortak sevdası olan ve yıllar sonra ayağa kalkan 53 yıllık efsane kulüp için herkesin kenetlenmesi gerektiğini dile getirdi.
Grubun açıklamasında,"Yıllarca süren sahipsizliğin ardından yeniden doğan ve grubunu lider bitirerek çeyrek finale kalan büyük Diyarbakırspor'a karşı hala ne bir tebrik, ne de bir destek mesajı bile yayınlamamanızı hayretler içinde takip ediyoruz!
Tarihi 1968'e dayanan, mazisi başarılarla dolu, bölgemizin en köklü kulübü Diyarbakırspor'a destek vermek için neyi bekliyorsunuz?
Neden bu sessizlik?
Sitemimiz; Valisinden, seçilmiş Millet Vekillerine, Ticaret Odasından, faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşlarına ve şehrin ileri gelenlerine kadar herkese!
Diyarbakırspor şampiyon olunca ya da başarıyı sağlayınca herkesten çok ön planda olup, herkesten çok Diyarbakırspor'lu olmasını biliyorsunuz ama söz konusu desteğe geldi mi sağır, dilsiz kalıyorsunuz!
Hep birlikte mücadele ederek büyük Diyarbakırspor'u yaşatmak varken bu boşvermişlik yakışıyor mu sizlere?
Diğer bölgelerdeki ilçe takımlarının ileri gelenlerinin yaptıklarına bakın, bir de Büyükşehir sıfatında ki şehrin takımına verilen desteğe bakın...
Yapmayın.
Bu taraftarın çağrılarına kulak verin, ve gelin Diyarbakırspor'u başarıya ulaştırmak adına hep birlikte destek verin, bizimle birlikte mücadele edin!
Diyarbakırspor'u tanımayanı bu taraftarın da tanımayacağını; Diyarbakırspor'u görmezden gelenleri bu taraftarın da görmezden geleceğini unutmayın!" denildi.

Editör: TE Bilişim