Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları, 43 okulun katılımı ile yapılan İl Tenis Şampiyonası’nda şampiyonluk ipini göğüsleyerek bu başarıyı üç yıl üst üste elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Okulun yönetim kurulu başkanı Nedim Dengiz, “şampiyonluk geleneğini bozmayan masa tenisi takımımızın başarısı bizi fazlasıyla mutlu etmiştir” dedi.

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları, masa tenisinde bir kez daha şampiyonluğa ulaştı. Son iki yılın şampiyonu olarak başladığı turnuvada  bir kez daha mutlu sona ulaşan İngiliz Kültür Okulları, böylece bu başarıyı üç yıl üst üste elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

İl ve ilçeler dahil 43 okulun katıldığı genç erkekler düzeyindeki şampiyonada  rakiplerine karşı seri galibiyetler kazanan şampiyon olarak Diyarbakır’ı  Türkiye şampiyonasında  temsil etme hakkı kazandı.

“Geleneği bozmuyoruz”

 Okulun yönetim kurulu başkanı Nedim Dengiz, şampiyonluk geleneğini bozmayan masa tenisi takımının başarısı ile mutlu olduklarını söyledi.

Dengiz, “Spor faaliyetlerine önem veriyoruz. Bir çok branşta başarılara imza atıyoruz. Masa tenisi başarılı olduğumuz branşların başında geliyoruz. Üç yıl üst üste şampiyon olarak geleneği bozmayan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Hedefimiz Türkiye şampiyonasında Diyarbakır’ımızı en iyi şekilde temsil etmektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim