HABER MERKEZİ

Aralarında Diyarbekirspor’un da bulunduğu bir çok kulübe sponsor olan Bitexen, çetin geçen kış koşulları nedeniyle ihtiyaç sahibi sporseverlere yönelik olarak başlattığı ücretsiz polar projesini sürdürüyor. Amedspor-Kırşehir Belediyespor ve Batman Petrolspor-Fatsa Belediyespor karşılaşmaları öncesinde 600 sporsevere polar hediye edildi. Bu jest nedeniyle mutlu olduklarını belirten taraftarlar teşekkür etti.

Diyarbekirspor Onursal Başkanı İlhanlı, “Bu projenin ardında gençleri spora teşvik edecek yeni çalışmalar gelecek” dedi.

Diyarbekirspor’un forma sponsoru Bitexen, Doğu ve Güneydoğu’daki ihtiyaç sahibi sporseverlere yönelik olarak başlattığı 50 bin ücretsiz polar hediye etme projesini sürdürüyor.

Geçen hafta sonu Diyarbakır’da oynanan 2.Lig Beyaz Grup’taki Amedspor-Kırşehir Belediyespor ve Batman’da yapılan 3.Lig 1.Grup’taki Batman Petrolspor-Fatsa Belediyespor karşılaşmaları öncesinde stadyuma erken gelen toplam 600 sporsevere polar hediye edildi. İlk kez böyle güzel bir sürprizle karşılaştıklarını belirten sporseverler, karlı ve soğuk geçen kış koşullarında yapılan bu jestin oldukça anlamlı olduğunu ifa ederek Diyarbekirspor’a ve sponsoruBitexen’e teşekkür etti.

“Bu güzel jest için teşekkür ediyoruz”

Polarları beğendiklerini belirten sporseverler, “Kışlık ihtiyaçlarımıza uygun şekilde üretilmiş. Sporseverleri düşündükleri için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Her hafta ayrım şehir ve statlarda bu uygulamanın yapıldığını belirten Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı,Doğu ve Güneydoğu’daki profesyonel ve amatör kulüpleri kapsayan projenin şimdiden başarılı bir noktaya ulaştığını söyledi. İlhanlı, “Sponsorumuz Bitexen’e bölge sporuna yaptığı değerli katkılar için teşekkür ediyoruz. Bu projedeki amaç ihtiyaç sahibi sporseverlere jest yapmak ve bölge illerinde spora olan ilgiyi artırmaktır. Bu projenin ardında yine bölgedeki çocukları ve gençleri sporla tanıştıracak başka adımlar gelecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim