DİYARBAKIR - İtalyan devi İnter’in formasını giyen Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, İnter’in ismini taşıyan Diyarbakır İnter Spor Kulübü’nün genç futbolcularına imzalı forma gönderdi. Hakan’ın babası Hüseyin Çalhanoğlu, sosyal medyada paylaştığı videoda Hakan’ın Diyarbakır’lı çocukları yakından takip ettiğini dile getirerek selamlarını gönderdi.

Kuruluşunun ilk yılında Diyarbakır’da U11,U12  ve U14 kategorilerinde şampiyon olan Diyarbakır İnter Spor Kulübü’nün sporcu, yönetici ve teknik adamları bu anlamlı jest nedeniyle Hakan Çalhanoğlu’na teşekkür etti.

Türk futbolunun son dönemlerde yetişen önemli yıldızlarından olan Hakan Çalhanoğlu, isminin yazılı olduğu imzalı İnter formasını Diyarbakır’daki minik ve genç futbolculara göndererek yaptığı jestle gönüllerde taht kurdu. İtalyan devi İnter’de giydiği formayı babası Hüseyin Çalhanoğlu aracılığıyla gönderen yıldız futbolcu, Diyarbakır İnter Spor Kulübü’nün başarılarını ve alt yapıya verdiği önemi yakından takip ederek bundan mutluluk duyduğunu anlatarak ilerleyen süreçlerde destek vermeye devam edeceğini kaydetti. Sosyal medyada video paylaşan Hakan’ın babası Hüseyin Çalhanoğlu, oğlunun ülkesine ve gençlere ayrı bir muhabbet duyduğuna işaret ederek Diyarbakırlı çocukların başarısını önemsediklerini söyledi.

ÜÇ KATEGORİDE BİRDEN ŞAMPİYON OLDULAR

Düzenlenen törenle ayrıca U11,U12 ve U14 kategorilerinde üç şampiyonluk birden yaşayarak Diyarbakır şampiyonu olan Diyarbakır İnter Spor Kulübü’nün sporcu ve teknik adamlarına kupa ve madalyaları takdim edildi. Geniş bir katılımın sağlandığı törende kulübe sağladıkları katkılardan ve desteklerden dolayı TRT Kurdi Spor Yorumcusu ve gazeteci Saffet Azbay’ın da aralarında bulunduğu bir çok isme teşekkür plaketi verildi.

Kuruluşunun ilk yılında önemli bir çıkış gösteren ve İtalyan devi İnter’in adını taşıyan Diyarbakır İnter Spor Kulübü, önümüzdeki günlerde spor tesisi de yaparak alt yapıda  marka haline gelmek istiyor.

Editör: TE Bilişim