Amedspor’un yeni yönetim kurulu üyeleri, Kayapınar ilçesinde gazetecilerle bir araya geldi. Kahvaltı eşliğinde yapılan buluşmada konuşan Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, etkinliğe katılan gazetecilere teşekkür ederek, soruları yanıtladı. Yıldırım, dar bir kadro ile zorlu bir süreç atlattıklarını, ancak tüm zorluklara karşı mücadele ettiklerini ifade etti. 

Tüm zorluklara rağmen alt yapıya önem verdiklerini söyleyen Yıldırım, bölgede 3’üncü lig ve Bal liginde mücadele eden çok sayıda oyuncunun Amedspor alt yapısından yetiştirildiğini ifade etti. Yıldırım, “Geçen sene pandemiden dolayı alt yapıdan istediğimiz sonucu alamadık. Ancak bu yıl kadın futbolundan tutalım engelli spora kadar alt yapımızı güçlendirdik. Onlardan başarı bekliyoruz” dedi.

 Belediyenin Amedspor’a herhangi bir yardımdan bulunup bulunmadığı sorusu üzerine konuşan Yıldırım, “Yasaya göre büyükşehir belediyeleri kentteki amatör takımlara belli bir bütçe vererek onlara destek olması gerekiyor. Tüm belediyeler yardım yaparken maalesef Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki hiçbir takıma destek vermiyor. Hele hele Amedspor’a hiç yapmıyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim