DİYARBAKIR - Bu aşamadan sonra kulübün mali yükünün fazla olacağını belirten spor adamları ve taraftarlar, takımın bu yıl 3.Lige yükselmesi için güçlü yönetim oluşturulması gerektiğini dile getiriyor.

Yıllar sonra oluşan heyecanın kaybolmaması için iş insanları ve şehir yöneticilerinin ellerini taşın altına sokması gerektiğini belirten spor adamları, kulüp başkanı Ekrem Karakoç’un da bir an önce ya yol haritasını belirlemesi ya da devam edip etmeme konusunda karar vermesi gerektiği görüşünde birleşti.

Taraftarlar hayal kırıklığı istemiyor

Sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan taraftarlar, ligin başlamasına çok zaman kaldığına dikkat çekerek şampiyon kadronun kurulması için acele davranılması gerektiğini dile getirdi.

Taraftarlar, “Diyarbakırspor’un yıllar sonra ayağa kalkması büyük heyecan yarattı. Hevesimiz kursağımızda bırakılmasın. Bu aşamadan sonra güçlü bir yönetim oluşması şart. Eski yıllar gibi hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz. Şehrin ileri gelenleri ve bu memlekete karşı sorumluluğu olan iş insanları ellerini taşın altına sokmalıdır” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim