DİYARBAKIR - 4 maçı kalan Amedspor ve 2 maçı kalan Diyarbekirspor, sezonun ilk yarısında kalan maçları arka arkaya oynayacak.

2.Lig Beyaz Grup’ta son haftalardaki çıkışı ile dikkat çeken Amedspor, 23 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak.26 Aralık Cumartesi günü Diyarbakır’da SancaktepeFk ile karşılaştıktan sonra 30 Aralık’ta  yapılacak 18.hafta maçlarında haftayı maç yapmadan bay geçirecek. 6 Ocak’ta deplasmandaK.Maraşspor’la karşı karşıya gelecek olan Amedspor, 14 Ocak’ta ise erteleme maçında Çorum Fk’ya konuk olacak. Amedspor, kalan 4 maçın 3’ünü dış sahalarda ve 1’ini de kendi sahasında yapacak. Böylece Amedspor 22 günde 4 maç yapmış olacak.

3.Lig 1.Grup lideri Diyarbekirspor ise kalan 2 maçın 1’ini sahasında ve 1’ini de deplasmanda yaparak 2020 yılına veda edecek.

Bu Pazar Kocaeli temsilcisi Belediye Derincespor’ladeplasmanda kozlarını paylaştıktan sonra 24 Aralık Perşembe günü Diyarbakır’da İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

2.Lig ve 3.Lig’de sezonun ikinci yarısı 24 Ocak tarihinde başlayacak.

Maçların önemine dikkat çeken 2.Başkan ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, 2020 yılının son deplasman maçını kazanmak istediklerini söyledi. Avşar, “Bu sezon deplasmanda maç kaybetmedik. Çok iyi bir başarı grafiğimiz var. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Hafta boyunca iyi hazırlandık. İki önemli oyuncumuz eksik ama oynayacak olan diğer futbolcularımız inşallah onları aratmayacak. Her zaman ifade ettiğimiz gibi tek tek düşünerek maçlara hazırlanıyoruz. Şampiyonluğa giden zorlu yolda puan kaybetmek istemiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim