Başlıktan da anlaşılacağı gibi Amedspor’da iç saha Diyarbekirspor da ise dış saha sıkıntısı maalesef devam ediyor.

Amedspor’dan başlarsak;

Geçen hafta çok önemli bir deplasmandan 3 puan ile geliyorsun tamam artık çıkış olacak direk rakibimizi yenip üstlere çıkmaya başlayacağız diyoruz, ama ne oluyor, Gümüşhane maçında 1 puanı anca kurtarıyorsun.

Kadro aşağı yukarı beklenen (benim için Furkan dışında) şekilde çıkmış. İlk 10 dk. oyunu kanatlara yayarak istenilen baskıyı kuruyoruz, ama sadece 10 dk, o da saman alevi gibi sönen bir baskı oluyor ve tekrar yine al gülüm, ver gülüme dönen hep ortadan gitmeye çalışan şut bile atmayı düşünmeyen sıradan bir takım oluyoruz.

Sonuç mu?

İlk golü yiyip uyanan, son 15 dakika da baskı kuran goller bulan (bana göre Burak'ın golü ofsayt değildi) bir takım olarak yine direk rakibinden bir puanı ancak alıyoruz.

Son olarak ekleme yapıp konuyu kapatalım.

Amedspor’un şu an iyi bir golcüsü olsaydı kaç puan da olurduk acaba? (tahminim en az 14.) Ayrıca ilk 10 ve son 15 dk yapılan baskı ve mücadele neden 50 dk’ya yayılamaz onu anlamıyorum.

Şu sezon kazasız belasız bitse de insanlar kahır olmaktan kurtulsa…

Pendik maçı mı?

Vallahi öyle bir takımımız var ki gol atabilse oradan 3 puanı alır gelirse şaşırmam (inşallah).

Diyarbekir çok önemli bir deplasmanda Nazilli karşısında bence ilk yarıda pozisyonda verse vasat üstü oyunu ile tv’den izlerken beni çok ümitlendirmişti.

Yenilen ilk golden hemen sonra beraberliği bulmamız da bu ümidimizi artırmışken, inanılmaz bir şey oluyor ve biz beraberlik yazısını yazmaya başlamışken, 92 ve 93. dakikalarda çok basit iki gole engel olamayıp, rakiplerin hem de deplasmanda kazandığı haftayı boş geçiyoruz.

Her zaman söyledik, bir maçla şampiyon demiyorsak, bir maçla da bittik artık olmayacak, yine aynı hüsran demeyiz.

Ama haftalar ilerledikçe daha oturan ve iyi bir takım olacağız diye düşünüyorken, maalesef o düşüncemiz hep bir hafta sonrasına erteleniyor.

Son olarak net şekilde yazıp bitirelim.

Diyarbekir gibi bir takıma sahipsen böyle basit goller yememen gerek.

Bu şekilde direk şampiyonluk çok zor…

Hele ki rakiplerin deplasmanda da kazanmayı bilirken, sen bu kadar anlamsız şekilde yenilmemelisin.

Başka bir yazıda görüşmek üzere.

Esen kalın Spor'la kalın.