Evet gerçekten yazık oldu

Verilen desteğe yazık oldu

Verilen emeğe yazık oldu

Verilen maddi güce yazık oldu

Yıkılan hayallere yazık oldu

Duyulan heyecana yazık oldu

11 maç sonucunda 3.lige çıkabilme şansı varken bunu değerlendirememeye yazık oldu.

Ve en önemlisi bunlara yazık olmuşken, final maçında bir şehri futbolda yeniden uyandıracak,havaya sokacak,profesyonel takım sayımızın artmasına son 90 dakika kalmışken bu kadar kötü isteksiz oyun ve anlamsız tercihler ile soru işaretleri olan bir maçta yıkıldık maalesef.

Bu yıkılışı kim içten hissetti ?

Başta iç saha deplasman demeden peşinde koşan taraftar, peşini hiç bırakmayan gerçek sevenler, 2.Amatöre kadar düşmüşken bir kaç duyarlı gerçek sevenin sayesinde Bal ligine kadar getirenler, Bal Ligi’nde maddi manevi desteği heyecanı ve isteğiyle kulüp başkanı.

Peki kim kısmi üzülüp bir kaç saat sonra unuttu?

Saha da ne oynadığını kendilerinin de anlamadığına inandığım mücadeleden yoksun bazı oyuncular, tercihleri müdahaleleri ve eğer ki doğruysa daha maç bitmeden sosyal medya sayfalarında yer alan ve yine eğer doğruysa daha önceden konuşmanın olduğu anlaşılan bir anlaşma haberi ile antrenör arkadaş. Sonuç olarak büyük çınar maalesef yarı finalde geçtiği rakibinin finalden daha zor olduğu bir periyot ile 3.lige çıkamadı.

Bu saatten sonra ne olacak ? ne olmalı?

Öncelikle başkanlık seçiminden sonra ilk olarak aldığım telefon bağlantısında "çıkacağız çıkmazsak bırakırım" diyen Siyabend beyin kesinlikle devam etmesi gerekiyor.Bu net. Daha sonrasında doğru hamleler ve profesyonel çalışma şekli ile maddi anlam yanında oyun olarak aç istekli, yenildiği zaman ağlayacak havaya girmek yerine saha da dişini gösterecek bir oyuncu grubu ve teknik ekip getirilmeli.

Artık sahada bu oldu, hoca, böyle yönetimsel hatalar bu demek kolay olan ama en önemlisi bir kaç ay sonra başlayacak ve daha zor olacak olan lig için gerekli derslerin çıkarılıp doğru hamlelerin yapılma zamanı.

Bunlar nedir?

Nasıl olmalı?

Nelerden ders çıkarılmalı?

Hepsini daha detaylı şekilde gelecek haftalarda yazacağım.

Şimdilik Başka bir yazıda görüşmek üzere

Esen Kalın,Spor’la Kalın