Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu, bundan önceki seçimlerde AK Parti'ye destek veren vatandaşlara vefa ziyaretlerinde bulunuyor.

AK Parti'nin bir gönül ve dava hareketi olduğunu belirten Beyoğlu,"Halkımızla var olduk, halkımızın yüksek teveccühü ile güçlenerek güzel ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa etmeye devam edeceğiz. Bu kardeşlerimiz bugüne kadar bu hareketin neferi oldular. Biz de onlara vefamızı gösteriyoruz. Seçimden seçime hatırlamıyoruz.Her fırsatta onları dinlemeye geliyoruz. Milletimizin ve ülkemizin başarısı için olağanüstü bir gayret gösteren sayın cumhurbaşkanımızı bir kez daha seçeceğiz, partimizi son 20 yılda olduğu gibi bir kez daha zafere taşıyacağız inşallah. Bu güzel insanların desteği ve dualarıyla başaracağız " diye konuştu.

Dürdane Beyoğlu, çeşitli rahatsızlığı bulunan hasta vatandaşlar ile yetim ve öksüz çocukların olduğu aileleri de ziyaret ediyor.

Eski Bağlar bölgesinde yer alan Kaynartepe Mahallesi'nde ailelerin kapılarını çalarak misafir olan Beyoğlu,'Yetim ve öküzlerin başını okşamak, hastaların durumunu sormak dinimizin de gereğidir. Hepsine moral veriyoruz. Yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Onların dualarıyla daha çok çalışacağız " diye görüşlerini aktardı. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim