Güneydoğu Ekspres- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’e  memleketi Diyarbakır’dan önemli bir destek mesajı geldi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ekrem Karakoç, Özdemir’in sporu seven bir  iş adamı kimliğine sahip olduğuna dikkat çekerek, bugüne kadar Türk sporuna ve kulüplere maddi ve manevi olarak büyük destekler sağladığını söyledi.

“Türk Futbolu İçin Büyük Kazanımdır”

Nihat Özdemir’in kulüpler arasındaki kısır çekişmelere alet edilmemesi gereken bir değer olduğunu anlatan Karakoç, “Kendisi bize göre büyük bir değerdir. Bugüne kadar bir çok kulübe ve spora kendi şirketlerinin aracılığıyla sponsor olmuş,maddi destek sağlamış ve kamp giderlerini karşılamıştır. Türkiye’de bu kadar spora hizmet eden ve katkı sunan kaç iş adamımız var?.Zaten Nihat Özdemir gibi duyarlı iş adamlarımız olsaydı sporumuz ve kulüplerimiz ekonomik sıkıntı yaşamazdı. Futbol Federasyonu başkanı olması ülke futbolu için büyük bir kazanımdır. Kulüpler arasında yaşanan kısır çekişmelere alet edilmesini doğru bulmuyoruz. Kendisi kişiliği ve yaptıklarıyla bunların çok ötesindedir. Geçmişte Diyarbakırspor’a maddi ve manevi destek vermiş olan hemşerimiz Nihat Özdemir’e olan desteğimizi ifade ediyoruz.”dedi.

Diyarbakırspor yararına festival

Bu arada Süper Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ve “Her yıl bir lig, hedef  Süper Lig” sloganı geliştirerek önümüzdeki yıllarda eski günlerine dönmeyi amaçlayan Diyarbakırspor’a maddi destek sağlamak üzere festival düzenleniyor.

10-30 Eylül tarihleri arasında Bağlar Belediyesi Göletli Park’ta düzenlenecek ‘Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya Festivali’nden Diyarbakırspor’a maddi gelir sağlanacak. Kentin işlek noktalarına asılan pankartlarda kulübe gelir getirecek olan festivale ilgi gösterilmesi istendi.

Otobüs hizmet vermeye başladı

Öte yandan Diyarbakırspor Kulübü’nün yeni otobüsü kente getirildi. Diyarbakırspor arması ve resimleriyle süslenen yeni otobüs, trafiğe çıktıktan sonra vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Kulübe hizmet vermeye başlayan modern otobüsü gören vatandaşlar,hayranlıklarını dile getiriyor ve hatıra resimleri çekiyor.

Editör: TE Bilişim