HABER MERKEZİ

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu üyelerinin girişimleri sonucu, Halkbank Genel ve Diyarbakır Bölge Müdürlükleri'nin onayıyla Diyarbakır OSB'de açılan Halkbank Şubesi, yeni yılın ilk gününden itibaren OSB sanayicisine hizmet vermeye başladı.

Banka şubesinin açılmasıyla birlikte sanayicilerin şehir merkezindeki banka şubelerinde beklemekten kurtulduğunu belirten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı, şunları söyledi:

"Burada bir banka şubesinin açılması, bizim için ve sanayicilerimiz için çok büyük bir rahatlık sağlayacaktır. Şubenin açılmasında emeği geçen başta Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Halkbank Diyarbakır Bölge Müdürü Tuncay Baytaşoğlu ve Organize Sanayi Bölgesi Şubesi Sorumlusu Yücel Yıldırım beye kurumum ve sanayicilerimiz adına çok teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Bu şubenin bizim için anlamı, sadece bir banka şubesi olmanın ötesinde çok daha büyük bir anlam ifade ettiğini belirtmek isterim. 25-30 kilometre ötedeki şehir merkezindeki bankalara gitmek zorunda kalan sanayicilerimiz, ya da fabrika yöneticileri, zamanlarının büyük bir bölümünü burada geçirmek zorunda kalıyordu. Ama burada açılan banka şubesiyle çok daha kısa sürede işlemlerini yaparak, zamandan kazanabilecek. Banka şubesinin açılmasında, büyük gayret ve çaba gösteren yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum. Yönetim olarak, OSB'ye hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni yıla güzel bir haberle başlıyoruz. Bu anlamda, 2020'nin ülkemize, bölgemize ve kentimize sağlık, mutluluk, birlik, beraberlik ve bereket ve başarı getirmesini diliyorum" dedi.

“Halk İster Halkban Yapar”

Halkbankası Bölge Müdürü Tuncay Baytaşoğlu da, kurum olarak başta Diyarbakır olmak üzere bölgeye önemsediklerini ve bu anlamada yatırımlarını sürdürdüklerini, bunun en güzel örneğinin ise, OSB'ye açılan ilk banka şubesi olduğunu söyledi.

Baytaşoğlu,  “Halk ister, Halkbank Yapar, şiarı ile hareket ediyoruz. Kayapınar şubemizi de 50 metrelik yola taşıyarak, yine bir ilke imza attık. Sanayi sitesi şubemizde de tadilat yapıp yenilikler gerçekleşirdik. Diyarbakır ve bölgeye en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim