Eğitim

Diyarbakır’da 465 bin öğrenci ders başı yaptı

Diyarbakır’da, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi bugün başladı. 18 milyon öğrenci, 2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından ders başı yaptı.

Abone Ol

Mezopotamya İlkokulu’nda düzenlenen törenle öğrenciler, ders başı yaptı. Okul Müdürü Bahattin Parlaklı’nın öğrencilere hitap etmesinin ardından öğrenciler sınıflarına geçti.

Yeni döneme hazırlıklı başlayan öğrenciler, tatillerini dinlenerek ve ders çalışarak geçirdiklerini belirtti. Mezopotamya İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Kaya, "Yeni döneme kendimi hazır hissediyorum.

Arkadaşlarım ve öğretmenlerimi çok özledim, onlara kavuştuğum için mutluyum," dedi. Öğrencilerden Yusuf Haktan ise ara tatilde ders çalışarak dinlendiğini ve bu döneme daha hazırlıklı olduğunu söyledi.