ÖZEL HABER-Mehmet TÜRK
Trendyol 1. Ligi lideri Amedspor, zorlu Sivas deplasmanından aldığı bir puanla bir gün arayla liderliği devralması, yeşil kırmızılı camiada sevinç yarattı.
Amedspor Kulüp Başkanı Nahit Eren, maç sonrası Güneydoğu Ekspres Gazetesi’ne verdiği özel demeçte, taraftara peş, peşe müjde verdi.
AMEDSPOR’A YAKIŞACAK TRANSFERLER
Teknik Direktör Sinan Kaloğlu ile koordineli bir şekilde tespit edilen mevkilere nokta transferlerin yapılması için bazı futbolcular ile görüşme halinde olduklarını belirten Başkan Eren, “Taraftarımız merak etmesin. Tüm engellemelere rağmen Amedspor’un şampiyon olması için gereken her şeyi yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Hocamız ile sürekli koordineli bir şekilde görüşüyoruz. Şu an hocamızın bilgisi dahilinde tespit edilen mevkilere transfer yapmak için bazı futbolcularla görüşme halindeyiz. Kimse merak etmesin, Amedspor’a yakışacak, Amedspor karakterini ve ağırlığını taşıyabilecek futbolcuları transfer edeceğiz. Bunun için yerli ve yabancı futbolcularla görüşme halindeyiz” dedi.

“YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR; ŞAMPİYONLUK”
Sezon sonunda Amedspor’un şampiyon olacağına inancının tam olduğuna dikkat çeken Başkan Eren, şunları söyledi:
“Halkımızın çok sıkıntılı ve zorlu günleri yaşadığı bu günlerde, Amedspor Kulübü olarak üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu zorlu ünlerde halkın umutla takip ettiği Amedspor’u şampiyon yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yol uzun ve çok zorlu ama bu yolun sonunda şampiyonluk görünüyor. Kimse bundan şüphe etmesin. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarı kapsayan camiamız, şampiyonluk için kenetlenmişiz. Biz şampiyonluğa inanıyoruz.”

“FİKÜSTÜR AVANTAJI BİZDE”
Zorlu rakipleri Çorum ve Erzurumspor ile olan maçları geride bıraktıklarını ve buna rağmen grup lideri olduklarını hatırlatan Başkan Eren, “Taraftarımız endişeye kapılmasın, rahat olsun. Biz şampiyonluğun en büyük adayıyız. Zorlu maçlarımızı da geride bıraktık. Çorumspor ve Erzurumspor maçları bitti, deplasmanda oynayacağımız Pendikspor maçı var. Diğer maçlar, şampiyonluk hedefi olmayan takımlar. Evet, zorlu olacak ama biz bunun da üstesinden geleceğiz. Biz şampiyon olacağız” diye konuştu.




