HABER-Mehmet TÜRK
Amedspor'un Kolombiyalı sağ kanat oyuncusu Daniel Moreno, Manisaspor karşısında attığı iki golle takımının galibiyetinde başrol oynadı. Karşılaşmanın kahramanı olan 31 yaşındaki futbolcu, maç sonrası yaptığı açıklamada bireysel performansından çok takımın kazandığı 3 puanın önemine vurgu yaptı.
Moreno, maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle iyi akşamlar diliyorum. Çok mutluyuz, bu durumdan çok memnunum. Takıma iki golle katkı sağladım ama bizim için önemli olan benim kaç gol attığım değil, takımımızın 3 puanı kazanmış olması. Bu maç bizim için gerçekten çok önemliydi.ö
Yeşil-kırmızılı forma ile bu sezon istikrarlı bir performans ortaya koyan Kolombiyalı futbolcu, ligde çıktığı 29 maçta 5 gol ve 7 asistlik katkı sağladı. Moreno ayrıca sezon içinde bir karşılaşmada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Manisaspor karşısında attığı iki golle galibiyetin mimarı olan deneyimli kanat oyuncusu, kritik haftalara girilen ligde takımının hedefi için mücadele etmeye devam edeceklerini aktardı.


