Amedspor’dan Sakarya maçı öncesi iddialı açıklamalar
Amedspor’dan Sakarya maçı öncesi iddialı açıklamalar
İçeriği Görüntüle

ÖZEL HABER - Fuat BULUT

Pendikspor maçında takımına penaltı kazandıran ve galibiyette büyük rol oynayan Moreno’nun sağ arka adalesinde çekme tespit edildi. 14 Eylül Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan Pendikspor karşılaşmasının 89. dakikasında sahneye çıkan Moreno, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakibin müdahalesiyle yerde kalmış, hakem penaltı noktasını göstermişti. Topun başına geçen Diagne, penaltıyı gole çevirerek Amedspor’a kritik 3 puanı kazandırmıştı. Ancak bu pozisyonun ardından Moreno’nun adalesinde zorlanma meydana geldiği ortaya çıktı.

Amedspor’da Sakaryapsor Maçı Öncesi Şok Sakatlık!2

ANTRENMANLARA KATILAMADI

Pendikspor maçından sonra ağrıları artan başarılı oyuncu, dün yapılan antrenmanda sahada yer almadı. Sağlık ekibi tarafından yapılan kontrollerde Moreno’nun sağ ayak arka adalesinde çekme tespit edilirken, tedavisine derhal başlandı. Kulüp yetkilileri, oyuncunun son durumunun günlük takip edildiğini ve yüklenme yapılmadan bireysel programla çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

SAKARYA MAÇINA YETİŞECEK Mİ?

Amedspor’un 21 Eylül’de oynayacağı kritik Sakaryaspor deplasmanı öncesinde, Moreno’nun durumu merak konusu oldu. Teknik heyet, tecrübeli futbolcunun tedavisinin hızla sürdüğünü belirterek “Sakarya maçına yetişmesi için yoğun bir program uyguluyoruz. Moreno’nun sahada olması bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Fuat BULUT