Galatasaray, Union Saint-Gilloise karşısında ilk yarıda istediğini alamadı
Galatasaray, Union Saint-Gilloise karşısında ilk yarıda istediğini alamadı
İçeriği Görüntüle

ÖZEL HABER/Mehmet TÜRK

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor'un taraftar gruplarından Barikat'ın tribün lideri Hidayet Akboğa'nın tedavi gören kız kardeşi Nûdem için yeşil kırmızılı futbolcular, duygu dolu görüntülü bir mesaj yayınladı.

13 gol ile ligin gol kralı olan Mbaye Diagne başta olmak üzere Çekdar Orhan, Aytaç Kara, Mehmet Yeşil, Emrah Başsan ve Kahraman Demirtaş, İstanbul'da tedavi gören Nûdem için verdikleri mesajlarla duygusal anların yaşanmasına yol açtı.

Futbolcular kendi sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda, "İyi olacaksın Nudem! Yaklaşık 1 yıldır zorlu bir tedavi geçiren, tedavi için İstanbul’da olan tribün emekçilerimizden Hidayet Akboğa’nın kız kardeşi Nûdem’e acil şifalar diliyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşup Amedspor tribünlerinde yerini almasını ümit ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Paylaşılan videoda gol kralı Mbaye Diagne, "Selamün aleyküm Nudem. Biz Seninleyiz, inşallah iyi olacaksın" dediği görülüyor.
Videoda ayrıca Çekdar Orhan, Aytaç Kara, Erce Kardeşler, Mehmet Yeşil, Emrah Başsan ve Kahraman Demirtaş, iyi dileklerini paylaştı.

Muhabir: Mehmet TÜRK