Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Trendyol Süper Lig’de 2. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakem kadrolarını duyurdu.

Futbolseverlerin merakla beklediği Kocaelispor - Amedsoır mücadelesinin orta hakemi Ümit Öztürk oldu.

Amedpsor forması giyen 2 kişiye Bayburt'ta ırkçı saldırı
Amedpsor forması giyen 2 kişiye Bayburt'ta ırkçı saldırı
İçeriği Görüntüle

24 Ağustos 2026 Pazartesi günü oynanacak zorlu müsabakada düdük çalacak Ümit Öztürk'ün yardımcılıklarını Murat Şener ve Oğun Kamacı üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi olarak Raşit Yorgancılar görev yaparken, karşılaşmanın gözlemciliğini ise Erol Ersoy yürütecek.

Ligin ilk haftasında Erzurumspor ile karşılaşan ve bu mücadelesi Halil Umut Meler tarafından yönetilen Amedspor, Ümit Öztürk'ün yöneteceği Kocaelispor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ