HABER - Mehmet Türk / Güneş OCAĞA

Başakşehir FK, Amedspor karşısında sahadan 5-0’lık ağır bir mağlubiyetle ayrılırken, teknik direktör Luke Alan Benstead karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
Alınan farklı yenilgiden dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten Benstead, savunmada yaptıkları hatalara dikkat çekti.
Benstead, “Kesinlikle hayal kırıklığı yaratan bir performans diyebilirim. Ceza sahasında savunma yaparken çeşitli problemlerimiz oldu. Bu şekilde temassız bir savunma yaptığınız zaman ne yazık ki sonuç ağır olabiliyor” dedi.
Mağlubiyetin sorumluluğunu üstlendiğini ifade eden Benstead, “Kendi adıma bütün sorumluluğu alıyorum. Oyuncularımız da sorumluluğu alıyorlar. Tekrar yükselişe geçeceğimize şüphem yok. Ancak şu an büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mehmet TÜRK / Güneş OCAĞA