HABER/ Güneş OCAĞA
AK Parti İl Başkanı Ömer İler ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sırrı Süreyya Önder için kurulan taziye ziyaretine katılmak üzere bugün DEM Parti Diyarbakır İl Örgütü’ne gidecek. Önder'in taziyesi vesilesiyle Diyarbakır'da DEM Parti ve AK Parti ilk kez bir araya gelmiş olacak.
ÖNDER, ÖLÜMÜYLE HERKESİ ÜZÜNTÜYE BOĞDU
Kalp krizi ve aort yırtığı nedeniyle tedavi gördüğü yoğun bakımda 18 günlük yaşam mücadelesinin ardından 4 Mayıs’ta hayatını kaybeden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in vefatı, Türkiye’de geniş bir üzüntüye yol açtı.
Önder’in ölümü, sadece siyasi çevreleri değil, toplumun farklı kesimlerini de derinden etkiledi.
AK PARTİ'DEN DEM PARTİ'YE ZİYARET
Önder için kurulan taziye, Diyarbakır’da siyasetin farklı renklerini de bir araya getiriyor. DEM Parti Diyarbakır İl Örgütü tarafından kurulan taziyeye, bugüne kadar hiçbir ortak etkinlikte bir araya gelmeyen AK Parti ve DEM Parti'yi bir araya getirecek.