HABER-Güneş OCAĞA

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, beraberinde Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte, Diyarbakır’ın Bismil ve Çınar ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken 14 çırçır fabrikasını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde fabrika sahiplerinden bilgi alan heyet, yaşanan hasarı yerinde inceleyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Diyarbakır'da aynı güzergahta 5 araç kazaya karıştı
Diyarbakır'da aynı güzergahta 5 araç kazaya karıştı
İçeriği Görüntüle

Diyarbakır’da Çatısı Çöken 14 Fabrikaya Ziyaret1

Bismil ve Çınar ilçelerinde toplam 98 bin metrekarelik fabrika, makine alanı ve depo çatısının çöktüğünü belirten Yeşil, yaşanan olayın ciddi bir ekonomik kayba yol açtığını ifade etti. Yeşil, tek tesellilerinin can kaybının yaşanmamış olması olduğunu da vurguladı.

Diyarbakır’da Çatısı Çöken 14 Fabrikaya Ziyaret2

Meydana gelen hasarın boyutunun son derece büyük olduğunu dile getiren Yeşil, fabrika sahiplerinin bu zararın altından kendi imkânlarıyla kalkmalarının mümkün olmadığını söyledi. Konunun ilgili tüm mercilerle paylaşılacağını da sözlerine ekledi.

Diyarbakır’da Çatısı Çöken 14 Fabrikaya Ziyaret

Öte yandan fabrika sahipleri, kendilerini ziyaret eden DTB Başkanı Engin Yeşil ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Güneş OCAĞA