Diyarbakır'da bazı kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerleri değişti
Diyarbakır'da bazı kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerleri değişti
İçeriği Görüntüle

HABER / Mehmet Rumet SOYLU

Diyarbakır’da güzellik merkezi alanında faaliyet gösteren bir gurup kadın, ‘kadınlar matinesi’ düzenliyor. Programa dair Gazetemiz Güneydoğu Ekspres’e bilgi veren iş kadını İpek Polat, bu organizasyonla, çalışan kadınlara motivasyon sağlayacaklarını söyledi.

Diyarbakır’da ‘Kadınlar Matinesi’ Düzenleniyor1

KADINLARA EĞLENCELİ GECE

Kadınlara güç vermek istediklerini vurgulayan Polat, “Bir gurup kadın arkadaşımla birlikte, ilk kez kadınlar matinesi düzenleyeceğiz. Matinemiz özellikle işveren ve çalışan kadınlara yöneliktir. Amacımız, kadınları günlük çalışma stresinden bir nebze de olsa uzaklaştırıp, eğlenmelerini sağlamak. Ayrıca, bu eğlence ile birlikte, çalışma hayatına katılmak isteyen kadınlara da güç vermek istiyoruz” dedi.

Diyarbakır’da ‘Kadınlar Matinesi’ Düzenleniyor2

PROGRAM BİLGİLERİ

Polat, programa dair ise şu bilgileri verdi:

“Programımız ödüllüdür. Gecede birçok kadına sponsorlu hediye çekilişlerini vereceğiz. Giriş bilet fiyatının bin 200 TL olacağı organizasyonumuz 22 Haziran saat 19.00’da Yenişehir İlçesi’nde yer alan Tulip Park Havuz başında yapılacak. Çeşitli ikramların verileceği gecede Dj Habibe sahne alacak ve kadınlar gönüllerince eğlenip, muhteşem bir gece yaşayacak.”

Muhabir: Mehmet Rumet SOYLU