Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları inceledi.

Vali Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin, yol yapım, Mola Evi, Çağrı Merkezi ve Şehit Ali Gaffar Okan Akademi Lise’de devam eden çalışmaları inceledi.

İlk olarak Büyükşehir Belediyesi’nin, engelli çocuk sahibi ebeveynlere nefes alma fırsatı sunacak olan ve yakın zamanda hizmete sunulacak Yenişehir ilçesindeki Mola Evi’ni ziyaret eden Karaloğlu, yürütülen çalışmalarla ilgili personelden bilgi aldı.

Diyarbakırlı gençleri, ücretsiz üniversite sınavlarına hazırlayacak olan Şehit Ali Gaffar Okan Akademi Lise’ye geçen Karaloğlu, yeni eğitim yuvasını detaylı şekilde inceledi.

Sümerpark Ortak Yaşam Alanı içinde yapım çalışmaları devam Çağrı Merkezi’ne geçen Karaloğlu, merkez binasını inceleyerek yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karaloğlu, Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın, Yenişehir ilçesi Piran Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Mahalleli ile çay sohbeti

Karaloğlu, asfalt çalışmaları esnasında Üçkuyular’da ikamet eden vatandaşların nazik davetini geri çevirmeyerek mahalleliyle bir süre sohbet etti.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Karaloğlu, kentte yürütülen çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler vererek, “Diyarbakır’ımızın hizmetkârı olmaya bütün gücümüz, gönlümüz, sevdamızla devam ediyoruz” dedi.

Denetimlerde Karaloğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan ve Daire Başkanları eşlik etti.

Editör: TE Bilişim