“Ziyaret ettiğimiz,evine misafir olduğumuz, bire bir temaslarla sorununu çözerek duasını aldığımız insan sayısını unuttuk” diyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, son iki buçuk yılda başardıkları en büyük hizmet olarak gönüllere girmeyi bulduğunu söyledi.

Yıllarca ihmal edilmiş, sorunlarıyla beraber kaderine terk edilmiş bir bölgede insanların kalbini kazanmanın önemine dikkat çeken Beyoğlu, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle tevazu,samimiyet ve gayretle çalışarak gönül,sosyal ve hizmet belediyeciliğini şiar edindik. Bu üç hedefin hepsi önemli ve hepsinde de hamd olsun başarılı olduk. Bugün Bağlar’dabize oy veren, vermeyen herkes, “evet bu belediye ve başkan çalışıyor” diyorsa Allah’a şükürler olsun. Vatandaşımız öyle kadirşinas bir yapıya sahiptir ki çalışanı takdir eder. Bana göre başardığımız en önemli olay gönüllere girmemizdir. Vatandaşımız o sıcaklığı ve samimiyeti gördüğü için bizi böyle kabullendi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Mevlana Halit Mahallesi’nde ziyaret ettiği esnaf ve evlerde vatandaşların hizmetlerle ilgili memnuniyetini soran Beyoğlu, gördüğü eksiklikleri kendisine ileterek eleştiride bulunan vatandaşlara da bu hassasiyetleri için teşekkür etti. Temizlikten kaldırım ve ara sokakların bakımına kadar her türlü sorunu çözmenin belediyenin asli görevi olduğunu belirten Beyoğlu, “Bu makamların sahibi sizlersiniz. Biz sizlere hizmetkarız. Hep övgü olmaz, bize asıl yol gösterici olan halkın hakemliğidir, yapıcı eleştirileridir.” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da kendilerini can kulağıyla dinleyerek çözüm ürettiği için Beyoğlu’na teşekkür etti.

Bazı evlerde hasta ziyaretinde bulunan Beyoğlu, geçmiş olsun dileklerini ifade edip hayır dualarını istedi.

Editör: TE Bilişim