AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Ak Parti 23. dönem milletvekili ve MKYK üyesi Abdurrahman Kurt, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hani Belediyele Başkanı İbrahim Lale, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 17 İlçe Başkanı, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, İl ve İlçe Gençlik Kolları ve teşkilat mensupları ile birlikte Silvan'da 21 ayrı lokasyonda eşzamanlı olarak gruplara ayrılarak programlar gerçekleştirdi.

Gün boyu devam eden programlarda, farklı gruplar hâlindeki partililer, Silvan ilçesinde bulunan vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek istişareler de bulundular. Başkan Aydın, beraberindekiler ve ilçe başkanları esnaf ve vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet etti.

Hem ziyaretlerde hem de her zaman el ele oldukları esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştirdikleri buluşmalarda çok samimi sohbetler yaptıklarını ifade eden Başkan Aydın, "Silvan ilçemizdeyiz. Teşkilatlarımızla saha çalışmalarımıza hız verdik. Diyarbakır teşkilatı olarak da 2023'e çok güçlü şekilde hazırlanıyoruz. Milletimizin her bir ferdinin derdini dinlemek ve çözüm üretme gayreti  içinde  olmak görevimiz. Gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizle aramızdaki gönül bağlarımızı güçlendirmeye, gönül köprülerimize yenilerini eklemeye hiç durmadan devam edeceğiz inşallah'' dedi.

Diyarbakır ve ilçelerinin her şeyin en iyisi ve en güzeline layık olduğunu” belirten İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, “Hizmette sınır tanımayan AK Parti’nin daha güzel hizmetleri de getireceğinden hiç şüphemiz yoktur. Tüm İl ve İlçe teşkilatlarımızla “Tevazu, samimiyet ve gayret” diyerek çıktığımız bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Renkli görüntülere sahne olan Silvan buluşmasında vatandaşlar Ak Partililere yakın ilgi gösterdi.

Editör: TE Bilişim