Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Dicle ilçesinde düzenlenen programda şehit yakınları ve vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

İlçede bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında Karaloğlu, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.

Karaloğlu, burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayının önemine değinerek vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

Ramazan ayı bereket, rahmet, paylaşma, kucaklaşma, barışma, helalleşme ayı olduğunu ifade eden Karaloğlu, şöyle konuştu:

“Ramazan ayı gerçekten insan için bir bahar mevsimidir. Maddi ve manevi yenilendiğini, tazelendiği bir bahar mevsimi. Biz de Ramazanı bir fırsata çevirerek her akşam toplumun farklı kesimleri ile farklı ilçelerimizde birlikte oluyoruz. Vatandaşlarımızla dertleşiyoruz, konuşuyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Çözebileceğimizi hemen, çözemediğimizi de çözülmesiyle ilgili talimatlarımızı veriyoruz. Böylelikle vatandaşın derdine derman olmayagayret ediyoruz.”

Karaloğlu, daha sonra ilçe merkezindeki Belediye Parkı’nda mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karaloğlu, sorun ve talepleri dinleyerek çözüm için ilgili birimlere talimat verdi.

Karaloğlu ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından lise öğrencileri için açılan Akademi Lise’yi ziyaret ederek gençlerle sohbet etti.

Editör: TE Bilişim