Haber İhsan Yılmaz

Diyarbakır Silvan İlçesi Mescit Mahallesi’nde yaşayan ve 14 yaşında anne ve babasını kaybeden Ali İhsan Bulut, tek başına harabe evde yaşıyor.

Henüz 14 yaşındayken, anne babasını kaybeden Ali İhsan Bulut (30) yoğun kış şartlarının ardından evin bazı bölümlerinden çökme meydana gelmesine rağmen harabe evde tek başına yaşamaya devam ediyor.

Ali İhsan Bulut'a Mahalle muhtarı ve komşuları sahip çıkarken, Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı tarafında düzenli yardım yapıldı belirtildi.

Komşusu olan Orhan Seykan, "Biz komşuları olarak elimizden gelenin en iyi şekilde sahip çıkmaya çalışıyoruz. Ama bu yetersiz kalıyor. Bizimde durumumuz belli, Ali İhsan kardeşim bu harabe evin altında kalma ihtimali yüksek. Bu yüzden bir an önce bu evin yıkılması ve yeniden yapılması lazım” dedi.

Mescit Mahallesi Muhtarı Şaban Paslı ise, "Mescit Mahallemizde ikamet eden ve çocuk yaşlarda ailesini kaybeden Ali İhsan Bulut'un tüm gıda yardımları vakfımız tarafında yapılmaktadır. İş adamız ve AK parti İlçe Başkanı Mehmet Nedim Kılıçaslan'ın evi ziyaret ederek, gerekli yardımları yapacaklarını söyledi. Bu kardeşimize sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim