Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Belediyesi,kırsal yerleşim yerlerindeki yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. İki mahallede ulaşım sorunu çözüme kavuşturularak vatandaşların gidiş ve gelişlerde yaşadığı sıkıntı aşıldı.

Yiğityolu Mahallesi’nde mezarlığın bulunduğu bölgede ve park alanına giden güzergahta 1 kilometrelik yeni yol tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Yapılan hizmeti memnuniyetle karşıladıklarını belirten mahalle muhtarı Fahri Eren,”Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu ve belediyenin fen işleri müdürlüğü ekiplerine ulaşım sorunumuzu kısa zamanda çözüme kavuşturdukları için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Belediye ekipleri, Sakallı Mahallesi’nde ise mahalle içi yolları yenileyerek yeni yol kazandırdı. Yağışlı dönemlerde mahalle içinde sorun yaşadıklarını belirten mahalle muhtarı Hasan Kurt,”Hüseyin başkan bugüne kadar bize verdiği sözleri yerine getirdi. Mütevazi bir kişiliği var ve vatandaşın hizmet talebini oyalamadan, mazeret üretmeden yerine getiriyor. Şimdi beklentimiz buraya asfalt yapılması. Bunu da yerine getireceğine inanıyoruz.” dedi.

Vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminde vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için bir çok kırsal yerleşim yerinde yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: TE Bilişim