Nermin ZENGİN

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Kayapınar ilçesinde Pirinçlik ve Çölgüzeli mahallerinde vatandaşları ziyaret etti. Atilla, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte Pirinçlik mahallesinde esnafa hayırlı işler diledi. Belediye otobüsünde vatandaşlarla selamlaşan Atilla, Kıraathanelerde vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Halk odaklı belediyecilik yaptıklarını belirten Atilla, “Teröre bulaşmadıkça herkesin görüşüne saygı duyuyoruz ve belediyemizi hemşehrilerimizin görüşünü alarak yönetiyoruz. Hedefimiz, projelerle şehrimizi daha iyi bir konuma getirmektir. Memleketimize faydalı olmak için çok çalışıp daha çok hizmet yapıyoruz. Hemşehrilerimizin daha konforlu, daha huzurlu bir şehirde yaşaması için gayret ediyoruz" dedi.

Atilla daha sonra Çölgüzeli Mahallesi 500 Evler TOKİ'de davette bulunan vatandaşların misafiri oldu. Atilla, vatandaşların ilettiği sorunları belediyemizin ilgili birimlerine talimat vererek çözülmesini sağladı.

Vatandaşlar ise, "Belediye Başkanımız Cumali Atilla'yı çok sık görüyoruz, ona kolay ulaşıyoruz ve her türlü sıkıntımızı hiçbir aracı olmadan doğrudan kendisine iletebiliyoruz. Sunduğu hizmetlerden de oldukça memnunuz” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

Atilla'dan Bağlar ilçesine ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Bağlar ilçesine bağlı Kaynartepe, Tezharap, Alatosun ve Ziyaret Mahallerinde vatandaşları ziyaret ederek belediyemizin hizmetlerini istişarede bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Bağlar ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Atilla AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte Tezharap Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Sorunları ve talepleri dinleyen Atilla, her mahalleye en iyi hizmeti sunmak için gayret ettiklerini söyledi. Daha sonra Alatosun Mahallesine geçen Atilla, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Atilla Büyükşehir Belediyesi'nden beklentileri sordu, projeleri vatandaşlarla görüşüne göre oluşturduklarını ifade etti. Ziyaret mahallesinde de vatandaşlarla görüşen Atilla, ulaşımdan alt yapı bir çok alanda çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Daha sonra Kaynartepe Mahallesi Gürsel Caddesi'ne giden Atilla, esnafa hayırlı işler diledi. Vatandaşları evlerinde ziyaret eden Atilla, Belediyenin çalışmalarını istişare etti. Büyükşehir Belediyesi'nin halk için çalıştığını belirten Atilla, şöyle konuştu: "2 yılı aşkın bir süreden beri bu mübarek şehre Yüce Rabbimin yardımı ve hemşehrilerimin hayır duasını da alarak hizmet etmek için gayret ettik. Sosyal belediyecilikten şantiye belediyeciliğine altyapı hizmetlerinden üst yapı hizmetlerine kadar merkez başta olmak üzere 17 ilçe ve bin 42 mahallemizde hizmetlerimizi hem nitel hem de nicel olarak en güzelini ve en fazlasını yaptık. 2 yılda şehrimize tüm belediyecilik hizmetlerinde 1 Milyar 250 Milyonluk yatırımı “Belediyemizi 1 Kuruş Borçlandırmadan” gerçekleştirdik. Önceki dönemlerde belediye bütçesinin sadece %8’i yatırıma ayrılmışken biz bütçemizin %40’nı yatırıma ayırarak şehrimize en güzel hizmetleri sunduk. Milletimizin parasını milletimize harcıyoruz."

Vatandaşlar ise Atilla'nın gece gündüz demeden halk içinde olduğunu belirterek, "Cumali Başkan gece yarısı olmasına rağmen sokakta bizi dinliyor. Size ilettiğimiz her soruna anında çözüm sunuyorsunuz" dedi.

Editör: TE Bilişim