Celal KUZU

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Silvan ilçesini ziyaret etti. Atilla ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Silvan ilçesinde esnafa hayırlı işler diledi. Sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.

 

Her ilçede vatandaşların ihtiyacına göre projeler yaptıklarını belirten Atilla, "Hemşehrilerimizle gönül bağımızın eseri olarak hizmet belediyeciliğiyle daha önemli yatırımlara birlikte imza atacağız." dedi.

 

Yeni Kasaplar Çarşısı yapılacak

 

İstişareye önem verdiklerini belirten Atilla, esnafların talebine göre çalışmalar yaptıklarını söyledi. Silvan ilçesine yakışır "Kasaplar Çarşısı" yapılacağını müjdeleyen Başkan Atilla, "Büyükşehir Belediyesi olarak Silvan ilçemizde yeni bir Kasaplar Çarşısı yapacağız. Kasapların ihtiyacına uygun inşa edeceğimiz çarşıda hijyen kurallarına uygun iş yerleri olacak." dedi.

 

Atilla daha sonra Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik'i makamında ziyaret etti. Görüşmede, ortak yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Editör: TE Bilişim