Türkiye'de meydana gelen son depremler, AFAD ile Kandilli Rasathanesi'nin anlık deprem listeleri üzerinden yayımlanmaya devam ediyor. Deprem hisseden vatandaşlar "Az önce deprem mi oldu?" ve "Son deprem nerede meydana geldi?" sorularının yanıtını araştırırken, resmi kurumlar tarafından paylaşılan son veriler kamuoyuyla paylaşıldı.
AFAD'ın açıkladığı son depremler
AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre günün ilk saatlerinde Ege Denizi, Kahramanmaraş, Denizli, Malatya, Erzincan ve Adıyaman çevresinde düşük büyüklükte depremler meydana geldi.
Listede yer alan depremlerin büyük bölümü 1 ile 2 büyüklüğü arasında ölçülürken, herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi.

Kandilli verilerinde Balıkesir dikkat çekti
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı son deprem listesinde ise Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 2.6 büyüklüğündeki deprem günün en dikkat çeken sarsıntılarından biri oldu.
Bunun yanı sıra Ege Denizi, Muğla, Manisa, Kütahya, Kahramanmaraş ve Malatya çevresinde de mikro ölçekli depremler kaydedildi.
Deprem bilgileri anlık olarak güncelleniyor
AFAD ve Kandilli Rasathanesi, Türkiye genelinde meydana gelen depremleri anlık olarak internet siteleri üzerinden yayımlamaya devam ediyor. Vatandaşlar, hissettikleri sarsıntıların büyüklüğü, derinliği ve merkez üssüne ilişkin bilgilere resmi deprem listeleri üzerinden ulaşabiliyor.



