HABER/Mehmet TÜRK
Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Eyüpspor’u ağırlayacak olan Amedspor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Besnik Hasi yönetiminde gerçekleştirilen son antrenmanla maç mesaisini noktalayan yeşil-kırmızılı ekip, artık karşılaşmanın başlama saatini beklemeye başladı.
DİYARBAKIR’DA HEDEF MUTLAK GALİBİYET
Diyarbakır Stadyumu’nda taraftarının büyük desteğiyle sahaya çıkacak olan Amedspor, zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek için Eyüpspor engelini kayıpsız geçmek istiyor. Ligin son sırasında bulunan rakibi karşısında puan kaybına tahammülü olmayan yeşil-kırmızılılarda teknik heyet ve futbolcuların bütün hesapları üç puan üzerine kuruldu.
RAKİBİN SIRALAMASI ALDATMASIN!
Eyüpspor’un ligde son sırada bulunması Amedspor cephesinde rehavete neden olmak istemiyor. Zirve mücadelesinde her puanın büyük önem taşıdığı haftalarda sahasında oynayacağı bu karşılaşmayı fırsata çevirmek isteyen Diyarbakır temsilcisi, taraftarının desteğini de arkasına alarak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Amedspor için yarınki mücadele yalnızca üç puan anlamı taşımıyor. Yeşil-kırmızılı ekip, Eyüpspor karşısında alacağı galibiyetle hem zirve yarışındaki yürüyüşünü sürdürmek hem de sahasındaki gücünü bir kez daha göstermek istiyor.




