Özel Haber: Mehmet Türk

Diyarbakır’da futbol heyecanı maç saatine yaklaştıkça doruğa çıktı. Amedspor’un Trabzonspor’u konuk edeceği karşılaşma öncesinde binlerce taraftar stadyuma akın ederken, kent trafiğinde de yoğunluk yaşandı.

Taraftar-7

Karşılaşmanın başlamasına yaklaşık bir saat kala Diyarbakır Stadyumu’na ulaşımı sağlayan cadde ve sokaklarda araç yoğunluğu dikkat çekti. Özellikle kavşaklarda oluşan trafik nedeniyle sürücüler uzun süre kuyrukta beklemek zorunda kaldı.

Dicle Üniversitesi’nde 38. Ulusal Matematik Sempozyumu başladı
Dicle Üniversitesi’nde 38. Ulusal Matematik Sempozyumu başladı
İçeriği Görüntüle

Trafik ekipleri müdahale etti

Artan araç yoğunluğu bazı kavşaklarda trafiğin tamamen yavaşlamasına neden olurken, bölgeye gelen trafik ekipleri müdahalede bulundu. Ekiplerin çalışmasıyla tıkanan noktalarda araç geçişleri yeniden sağlandı.

Amed Trabzon-1

Öte yandan stadyum çevresindeki yoğunluk, Amedspor karşılaşmasına gösterilen büyük ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi. Maç öncesi kentte adeta futbol seferberliği yaşanırken, taraftarların coşkusu cadde ve sokaklara da yansıdı.

Diyarbakır’da gözler şimdi stadyumda. Tribünlerin dolması beklenirken, maç öncesi yaşanan yoğunluk karşılaşmanın kentte yarattığı büyük heyecanı da ortaya koydu.

Muhabir: Mehmet TÜRK