HABER-Mehmet TÜRK

Amedspor, Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında oynayacağı kritik Bodrumspor karşılaşmasının hazırlıklarına start verdi. Şeyhmus Özer Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen ilk idman, kulüp yönetiminin de yakın takibi altında yapıldı.

Amedspor3-18

Amedspor Kulüp Başkanı Nahit Eren ve yöneticilerin antrenmanı izlemesi, camiada kenetlenmenin güçlü bir göstergesi oldu.

İkinci lig takımı, maça çıkaracağı oyuncu bulamıyor!
İkinci lig takımı, maça çıkaracağı oyuncu bulamıyor!
İçeriği Görüntüle

Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde soğuk havaya rağmen yüksek tempoda geçen idmanda futbolcuların morallerinin üst düzeyde olması dikkat çekti. Takımda sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmaması, teknik heyetin elini güçlendiren en önemli detaylardan biri olarak öne çıktı.

Amedspor1-28

Kaloğlu’nun hafta boyunca yapılacak tüm antrenmanları galibiyet planı üzerine kuracağı öğrenilirken, Amedspor cephesinde tek hedef Bodrumspor karşılaşmasını kazanmak. Yeşil-kırmızılı ekip, bu maçı da hanesine yazdırarak Trendyol 1. Lig’i lider olarak tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Amedspor2-50

Amedspor’da hem saha içinde hem de yönetim düzeyinde oluşan bu güçlü birliktelik, Bodrumspor maçı öncesi taraftara, “Hedef belli, yol belli: Liderlik" mesajı verdi.

Muhabir: Veli BALTACİ