ÖZEL HABER - Mehmet TÜRK
Amedspor’un Süper Lig’deki ilk sezonu öncesi Diyarbakır’da heyecan giderek büyüyor. Yeşil-kırmızılı ekibin 16 Ağustos Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda Erzurumspor’u konuk edeceği karşılaşmanın biletleri bugün saat 09.00’da satışa çıktı. Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle biletlerin büyük bölümü kısa sürede tükendi.
Dijital ortamda satışa sunulan ev sahibi takım biletlerinden 27 bin 482 adedinin, yani yüzde 98,03’ünün yaklaşık yarım saat içerisinde satılması, Amedspor taraftarının Süper Lig heyecanını gözler önüne serdi.
YENİ TAKIM, İLK CİDDİ SINAV
Süper Lig’e yükselmesiyle birlikte kadrosunda büyük bir değişime giden Amedspor, transfer döneminde 16 futbolcuyu renklerine bağlayarak adeta yeniden bir takım kurdu. Yeşil-kırmızılı ekipte yeni transferlerle birlikte Teknik Direktör Besnik Hasi’nin oyun anlayışı da merak konusu.
Amedspor, kamp döneminin ardından Diyarbakır’da çalışmalarını sürdürürken Hasi yönetimindeki takım, Süper Lig’deki ilk resmi maçında nasıl bir futbol ortaya koyacağını pazar günü gösterecek. Özellikle kısa sürede kadroya dahil edilen çok sayıdaki yeni oyuncunun sahada nasıl bir uyum sergileyeceği, karşılaşmanın en önemli soru işaretlerinden biri olarak öne çıkıyor.
GÖZLER HASİ VE YENİ TAKIMDA
Amedspor Teknik Direktörü Besnik Hasi ve oyuncuları, Erzurumspor karşılaşmasıyla birlikte ilk kez resmi bir maçta Diyarbakır Stadyumu’nda taraftarlarının karşısına çıkacak. Tribünlerin neredeyse tamamen dolacak olması, teknik heyet ve futbolcular üzerinde de büyük bir atmosfer oluşturacak.
Yeşil-kırmızılı taraftarlar ise uzun süredir bekledikleri Süper Lig heyecanını kendi sahalarında yaşayacak. Binlerce taraftarın oluşturacağı atmosfer altında Amedspor’un sahaya nasıl çıkacağı, hangi oyun sistemini tercih edeceği ve yeni transferlerin performansı merakla bekleniyor.
TARAFTARIN BEKLENTİSİ: GALİBİYET
Bilet satışlarındaki büyük ilgi, Diyarbakır’da Amedspor’a yönelik beklentinin de ne kadar yüksek olduğunu ortaya koydu. Taraftarlar, Süper Lig tarihindeki ilk iç saha maçında takımlarından galibiyet bekliyor.
AMEDSPOR’UN YENİ HİKAYESİNİN İLK BULUŞMASI
16 Ağustos Pazar günü saat 21.30’da başlayacak Amedspor-Erzurumspor karşılaşması, Amedspor’un Süper Lig’deki yeni hikayesinin Diyarbakır’daki ilk büyük buluşması olacak.





