Diyarbakır’ın Silvan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hilmi Yaman, öğrencileri ziyaret ederek kırtasiye malzemesi desteği verdi.

Silvan Huzur ve Güven Derneği tarafında temin edilen kırtasiye malzemesinde oluşan defter, yardımcı kitap ile Eğitim gereçleri Emniyet Müdürü Hakan Hilmi Yaman tarafından yardıma muhtaç öğrencilere dağıttı.

Silvan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yaman, “Silvan Huzur ve Güven Derneği tarafında temin edilen kırtasiye malzemesini ilçemizde eğitim gören ve yardıma muhtaç öğrencilerimize dağıttık. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde gerek öğrencilerimize, gerekse de yardıma muhtaç ailelerimize derneğimizin aracılığıyla temin ettiğimiz giyim ve kırtasiye malzemelerini dağıtıyoruz. Çocukların mutluluğuna şahit olmak bizim için en güzel mutluluktur” dedi.

Öğrencilerde Yusuf Tanış, “Emniyet Müdürümüz tarafından bize kırtasiye malzemesi desteği yapıldı. Bu destekler bizleri mutlu ettiği gibi, eğitime daha çok motivasyonumuzun sağlanmasına da büyük bir etki yapıyor. Emniyet Müdürümüze ve polis abilere teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim