İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı, iş yerlerinde işin yürütülmesi ile ilgili olarak oluşan tehlikelerden, sağlığa zarar verebilecek şartlardan korunmak amacıyla Personel A.Ş ve bağlı işyerlerinde görev yapan personelin 9 ay kısmi zamanlı İş Sağlığı Ve Güvenliği Hizmet Alım ihalesi, 4734 sayılı kanunun 19. maddesine istinaden açık ihale usulü ile yapıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmet Alım ihalesi ile Personel A.Ş. bünyesinde çalışan personelin sağlığı ve iş güvenliğinin sağlanması amaçlanırken iş yerinde doğabilecek iş kazası ve meslek hastalıkları gibi her türlü riske karşı gerekli tedbirlerin alınacak ve yardımcı araç-gereçler eksiksiz bulundurulacak.

29.03.2021 Pazartesi günü saat 11.00’da DBB Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki Personel A.Ş Toplantı Salonu’nda yapılan ihaleye 10 firma katıldı. İhaleye katılan firmaların teklif mektupları açıklanarak dosyalarında eksiklik olup olmadığı incelendi. İhale Komisyonu, yapacağı değerlendirmelerin ardından kazanan firmayı kısa zamanda kamuoyuna açıklayacak.

Editör: TE Bilişim