Karaloğlu, “Şüphesiz ki basın, milletimizin sesini, ortak duygu ve hedeflerini dünyaya duyuran çok kıymetli bir değerdir, değerimizdir. Dolayısıyla basın, ülke olarak gelişmemiz, kalkınmamız ve hedeflerimize ulaşmamız noktasında, olmazsa olmaz kurumlardan biridir. Bu yolda emek veren tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı hizmetlerde bulunarak ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum.  Bu önemli görevi yerine getirmek için 7/24 emek veren; başta Diyarbakır’ımızda görev yapan arkadaşlarımız olmak üzere, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında basının vatandaşların gözü, kulağı ve sesi olduğunu dile getirerek etkin bir basın gücü oluşması için her zaman üzerlerine düşeni yerine getirdiklerini söyledi.

Beyoğlu, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, görevlerini büyük bir fedakarlık ile yerine getiren basın mensuplarına sağlık, huzur ve başarılar temenni ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim