Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Vatandaşlarımızın layık olduğu hizmetleri evlerine kadar ulaştırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal bölgelerde yol yenileme, genişletme ve yeni yol açma çalışmalarını sürdürerek hizmeti vatandaşların kapısına kadar götürüyor.

Batıkarakoç Mahallesi ve mezarlarında yürütülen çalışmalar kapsamında Yarımtaş Mezrası'nda yeni yapıların inşa edildiği noktalarda üç ayrı yol çalışmasıyla toplam 1.5 kilometre yol kazandırdı.

Aralarında emeklilerin de yer aldığı daha önce çeşitli nedenlerle buralardan ayrılan vatandaşların şimdilerde geri dönerek huzurlu vakit geçirmek gayesiyle evler inşa ettiğini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,'Biz de belediye olarak gelen talepler doğrultusunda layık oldukları hizmeti kazandırıyoruz.  Bizim görevimiz vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaktır. Karacadağ bölgesinde 36 kırsal mahallemiz var. Hepsine de aynı hassasiyetle hizmet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Batıkarakoç Yarımtaş Mezrası sakinleri, kazandırılan hizmetler nedeniyle Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim