Çocuk, genç, yaşlı her yaş grubunun faydalanabileceği ve içerisinde 27 adet Fitness aletinin bulunduğu spor alanları, 2,5 Km bisiklet ve 2,5 Km yürüyüş yolu bulunan Koru Park’ta ayrıca bilgi Evi’de yer alıyor.

Yolaltı Mahallesinde inşası tamamlanan Koru Park’ın Yenişehir ilçesinin havasını değiştireceğini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ‘’Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün yaklaşık bir yıl süren çalışmaları sonucunda Yolaltı Mahallemizde inşa ettiğimiz Koru Parkımızın yapımını tamamladık. Amacımız çocuk, genç, yaşlı her yaş grubundaki vatandaşlarımıza nefes alma, dinlenme alanları oluşturmaktı. Bu amaçla parkımızın içerisinde vatandaşlarımızın dinlenebileceği oturma alanları, 27 adet Fitness aletinin bulunduğu spor alanları ile 2,5 Km bisiklet ve 2,5 Km yürüyüş yolu inşa ettik. 7 Milyon TL maliyetle inşa ettiğimiz parkımız ile ilçemizin havasını değiştirmiş olduk’’ ifadelerinde bulundu.

Koru Park’ın içerisinde ayrıca Bilgi Evi’nin de inşa edildiğini anlatan Başkan Beşikci, ‘’İnşasını tamamladığımız Koru Parkımızın içerinde yanı zamanda çocuklarımızın ve gençlerimizin gelip ders çalışabileceği, kafeteryasında dinlenebileceği ve bahçesinde çeşitli etkinliklere katılabileceği Bilgi Evimizin de inşasını bitirdik. Yakında hizmete açacağımız evimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim